get_header(); ?>

Bedrijfsautotechniek op de vakantiebeurs

MAN heeft een multi-inzetbare MAN TGE 4×4 concepts op CMT Vakantiebeurs gepresenteerd. Deze MAN is ontwikkeld als zogeheten BF3-voertuig, waarmee zwaar transport kan worden begeleid. Vanuit het bedrijfsleven komt nu steeds meer vraag naar BF3-voertuigen voor transportbeveiliging.

Voortbordurend op die vraag heeft MAN twee prototypen ontwikkeld waarin het merk de vele mogelijkheden die BMC biedt presenteert. De bedrijfswagen is doorontwikkeld naar rijdend hotel voor de crew en is de speciale TGE ook inzetbaar als globetrottend vrijetijdsvoertuig. “Met ons tweede prototype laten we zien wat er allemaal mogelijk is”, vertelt Keinz Kiess, senior manager Sales & Marketing van BMC.“ Zo is deze versie voorzien van een doucheruimte en heeft hij een hefdak dat normaal gesproken alleen op kleinere auto’s leverbaar is.”

Beide conceptvoertuigen staan hoger op hun wielen voor meer bodemvrijheid en hebben daarnaast ook brede offroadbanden. De aanpassingen zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de rijprestaties op onverharde wegen.

Bedrijfsautotechniek wordt hiermee ingezet voor de vrijetijdswagens, zoals speciale touringcars voor voetbal- en wielerteams, VIP-shuttles voor overheden, reisbussen voor muzikanten en ook zeer luxueuze grote kampeervoertuigen.