get_header(); ?>

Mobiel het wagenpark beheren

Wagenparkbeheer wordt van belang wanneer een organisatie meerdere trucks (een vloot) heeft rijden. Er zijn verschillende fleetmanagement systemen. Zo heeft Renault Trucks Optifleet. Dit fleetmanagementsysteem is vanaf nu beschikbaar in een mobiele versie. Wagenparkbeheerders hebben nu realtime toegang tot informatie over hun vloot; waar ze ook zijn.

Vanaf een smartphone of tablet kunnen vervoerders hun wagenpark overal en altijd volgen en snel reageren op onverwachte gebeurtenissen. Zo kan het wagenpark en de bedrijfskosten efficiƫnt beheerd worden.
Bij Renault Trucks:
– De module Check biedt technische voertuiginformatie die vooral nuttig is om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen. Dit is inclusief de Ecoscore-functie, die rijstijl bijhoudt en analyseert en aangeeft waarin actie kan worden ondernomen om het brandstofverbruik te verbeteren.
– De Map-module lokaliseert voertuigen in realtime en analyseert gereden routes om de tijd en de gereden kilometers te optimaliseren.
– De Drive-module biedt informatie over rijtijden en stelt transportbedrijven in staat om op afstand toegang te krijgen tot gegevens van chauffeurskaarten en tachograafgeheugens.

Een kant-en-klare oplossing voor wagenparkbeheer en verlaging van de exploitatiekosten. Allemaal met mooie bedrijfsautotechniek.