get_header(); ?>

Stem de Truck af op het werk

Met de juiste kennis lever je wat de klant vraagt. Technisch gezien moet jij de oplossing bieden voor een probleem of specifieke vraag van de klant. Twee voorbeelden hieronder.

Hanse Staalbouw in Nieuwerkerk heeft negen bestelbussen uit haar vloot vervangen door nieuwe Renault Trucks Masters in twee uitvoeringen. De werkzaamheden van het Zeeuwse familiebedrijf vragen om onder meer een trekhaak, dakimperiaal, ladder en mechanische dakventilatie. “Belangrijk is dat de laadruimte minstens 3 meter lang is, voor de stalen afwerkprofielen die we in eigen huis maken”, legt directeur Jochem de Jonge uit. Daarom zijn er nu vier L3H2 Masters met dubbellucht op de achteras en vijf kortere enkellucht L2H2 Masters, met respectievelijk 165 en 130 pk motorvermogen.

“Het contact met onze leverancier Bluekens verloopt goed”, aldus De Jonge. “Ruim een jaar geleden kochten we onze eerste Renault Trucks Master, die we snel nodig hadden wegens uitbreiding. Bluekens legde een goede offerte neer en kon bijzonder snel leveren; binnen twee weken stond er een bus in onze huisstijl en met alle gewenste voorzieningen.”